Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Ankara’da En Ucuz Fotokopi (Online Çıktılar Ayağınıza Gelsin)

Ankara'da Ucuz Online Fotokopi ve Çıktı Hizmeti

Ankara’da En Ucuz Fotokopi (Online Çıktılar Ayağınıza Gelsin)

Çıktı ve fotokopiler, günümüzde birçok alanda adeta ihtiyaç haline gelmiştir. Sayfa sayısı sınırlı olduğunda evdeki veya iş yerindeki yazıcılar genellikle ihtiyaçları karşılayabilir. Ancak sayfa sayısının fazla olduğu durumlarda, özellikle maliyet ve kalite nedeniyle farklı seçenekler aranabilir. İşte bu tür durumlarda Ankara’daki ucuz fotokopi ihtiyaçlarınız için online baskı merkezlerinin tercih edilmesi daha doğru olacaktır.

Ders notları, çıkmış sorular, toplantı dosyaları veya benzeri diğer belgelerin çıktılarının alınması, bazen tahmin edilenden çok daha zor, pahalı ve zaman alıcı olabiliyor.

Kaliteli ve uygun maliyetli bir baskı merkezinin bulunması, Ankara gibi trafiğin yoğun olduğu bir kent için oldukça stresli bir durumdur. Trafik stresi, trafikte yaşanacak zaman kaybı ve benzeri nedenlere bağlı olarak online baskı merkezlerini tercih etmek, çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.

 

Ankara’da Kolay Fotokopi ve Çıktı Alma

Fotokopi çektirmek veya çıktı almak, normalde çok kısa süren bir işlem. Sayfa sayısına bağlı olarak dakikalar içinde bu işlemin tamamlanacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Ancak uygun fiyatlı ve kaliteli bir baskı merkezine ulaşma, Ankara’da adeta bir işkence haline dönüşebilir.

Baskı merkezine ulaşmak ayrı bir zorluk, çıktıları almanın ne kadar tutacağını tahmin etmek farklı bir sorun olarak dikkat çeker. İşte bu türden stresli durumlar yaşamamanız için baskı merkezimizi ayağınıza kadar getiriyoruz. Online ortamda ileteceğiniz dosyaların çıktılarını, istediğiniz kalitede alıp hemen size ulaştırıyoruz. Siz de bu süreçte diğer işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

Sadece dakikalar içinde tamamlanacak bir işlem için çoğu zaman saatlerinizi harcamanız gerekiyor. Baskı merkezine ulaşmak için yapılan yol masrafı da ekstra bir maliyet olarak dikkat çekiyor. Ayrıca uzun saatler trafikte kalmanız, günün geri kalanını da son derece olumsuz etkileyebilir.

Dakikalar sürecek bir iş için bu kadar yorulmaya değer mi? Baskı merkezlerine gitmek yerine buradanbastir.com ile online ortamda siparişinizi oluşturabilir ve bütün bu zorluklardan kurtulabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: En Ucuz Çıktı Nereden Alınır? (İşte Bakmanız Gereken Yerler)

 

Ankara’da Ucuz Fotokopi ve Çıktı

Fotokopi veya çıktı, ilk bakışta düşük maliyete sahip bir işlem gibi görünür. Çıktı alma için fiyat sorduğunuzda, size genellikle tek bir sayfa fiyatı söylenir. Siz de bunu dikkate alarak maliyetin düşük olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak onlarca sayfadan oluşan bir dosyanın çıktısını alıyorsanız, işlem sonunda yüksek bir maliyetle karşılaşabilirsiniz.

Maliyet konusu dikkate alınırken, kalite de her zaman göz önünde bulundurulmalıdır. Nihayetinde çıktı almak veya fotokopi çekmek için kullanılan A4 kâğıtların bile kendi içerisinde farklı kalitede olanları var.

BuradanBastir ekibi olarak 80, 100 ve 200 gramlık kâğıt seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun kaliteyi sizlere sunuyoruz. Bu kâğıt tipleri arasındaki kalite farkını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Dolayısıyla ucuz olan seçeneğe yönelirken kalitesiz bir sonuçla karşılaşmamaya dikkat etmelisiniz.

Firma olarak sizlere kaliteden ödün vermeden en uygun fiyat seçeneklerini sunuyoruz. Sitemizden oluşturacağınız siparişlerinizde, fiyat bilgisini direkt olarak hesaplama aracımız ile hesaplayabiliyorsunuz. Böylelikle ihtiyacınız olan işlem için ne kadar ödeme yapacağınız, sizin için bir belirsizlik olmaktan çıkıyor.

Ayrıca sipariş oluştururken kağıt kalitesi, kağıt boyutu, tel spiral ve baskı kalitesini değiştirdiğinizde, fiyatın da nasıl değiştiğini anlık olarak görebiliyorsunuz. Ankara ucuz fotokopi denildiğinde akla gelen firmamız, bu noktadaki beklentilerinizi en üst düzeyde karşılıyor.

İlginizi Çekebilir: 1000 Sayfa Fotokopi Ne Kadar? (Çıktı Maliyetini Düşürme Yolları)

 

Kaliteli ve Ekonomik Fotokopi

Fotokopi ve çıktı için günümüzde birçok seçenek var. Ancak kaliteli ve ekonomik fotokopi veya çıktı için doğru seçeneğin tercih edilmesi gerekiyor. Sizlere hizmet verirken kalite ve düşük maliyet seçeneklerini ana unsur olarak ele alıyoruz. Spiral fotokopi de dahil olmak üzere çıktılarınızı bir kitap haline dönüştürebiliyoruz. Kaliteden kesinlikle ödün vermeden en uygun fiyatı sağlıyoruz. Dolayısıyla bütün süreci şeffaf bir şekilde yönetiyoruz. Çıktı alırken hangi kalitede kâğıt kullanılacağını, baskı kalitesinin ne olacağını daha en başından biliyorsunuz.

 

Nasıl Sipariş Oluşturabilirim?

Online baskı merkezimizden sipariş oluşturmak için sitemizi kullanabilirsiniz. Sitemizin ana sayfasında yer alan Buradan sipariş oluştur bölümünü kullanarak siparişinizi kısa sürede oluşturabilirsiniz. Bunun için öncelikle çıktısını almak istediğiniz PDF formatındaki dosyayı yüklemeniz, sonrasında ise çıktı kalitesi ve ciltlemesine ilişkin ayarları yapmanız gerekiyor. Aşağıdaki video işinizi bir hayli kolaylaştıracaktır:

Kullanılacak kâğıt boyutu, çıktının tek taraflı mı, yoksa çift taraflı mı olacağı, renkli veya renksiz olma durumu, kâğıt kalitesi ve ciltleme konusunda seçimlerinizi yapmanız gerekiyor.

Bu seçimlerden sonra siparişinizi onaylamanız yeterlidir. Oluşturduğunuz sipariş çok kısa bir sürede hazırlanarak size ulaştırılacaktır. Siz de Ankara’da en ucuz fotokopi ihtiyacı olanlardansanız, kaliteden ödün vermeden hizmet sunan firmamızdan hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler