Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Dijital Baskı Merkezi Seçmeden Önce Bilmeniz Gereken Her Şey

En İyi Dijital Baskı Merkezi Nasıl Bulunur?

Dijital Baskı Merkezi Seçmeden Önce Bilmeniz Gereken Her Şey

İnternet ve bilişim teknolojisi, bilhassa ürün ve hizmet alma konusunda eski alışkanlıkları büyük ölçüde değiştirmiştir. Dijital baskı veya online baskı merkezleri de fotokopi ve çıktı konusunda alışkanlıkları hızla değiştirecek gibi görünüyor.

Neden çevrimiçi baskı merkezlerini kullanmalıyım? Fotokopi ihtiyaçlarınızda online seçenekleri kullanmanız için çok farklı nedenler var. Öncelikle geleneksel yöntemlere göre çok daha kolay olduğu bir gerçek. Ayrıca hem daha hızlı hem de daha yüksek bir baskı kalitesine sahipler. Bunlara ek olarak geleneksel hizmetlerdeki standartlaşmış seçeneklere kıyasla çok daha farklı seçeneklerde baskı yaptırmaya imkân verirler. Bütün bunlar ihtiyaçlarınızı daha etkili olarak karşılamanızı sağlar.

Online baskı hizmeti almak için bir arama yaptığınızda karşınıza çok fazla seçenek çıkacaktır. Bunlardan hangisinin en kaliteli ve uygun olduğunu anlamak bazen çok zor olabilir. BuradanBastir, sahip olduğu özellikler ile bu alanın önde gelen firmalarındandır. Gönül rahatlığı ile bizi tercih edebilir ve ihtiyaçlarınızın sorunsuz olarak karşılanacağına emin olabilirsiniz.

Dijital baskı merkezi seçimi yaparken doğru seçeneği bulmak ve sorunsuz bir şekilde hizmet almak için bazı hususlara dikkat etmeniz gerekir. Bu hususları sizler için derledik.

 

Şeffaf ve Doğru Müşteri İncelemeleri

Bu alanda seçim yaparken fiyattan önce kalite konusuna önem vermeniz önemlidir. Birkaç kuruşluk fark için kalitesiz seçeneklere yönelmek size hem para hem de zaman kaybettirecek. Peki, kaliteli online baskı merkezlerini nasıl bulacaksınız? İşte tam bu noktada şeffaf ve doğru müşteri incelemeleri devreye girer.

Müşteri incelemelerinde tamamen şeffaf olan firmaları tercih etmelisiniz. Müşterilerin yaptıkları yorumlar ve değerlendirmeler, satış temsilcisinden bilgi almaktan çok daha değerli ve doğrudur. Daha önce ilgili şirketten hizmet alanlar, yaşadıkları iyi veya kötü deneyimi paylaşma noktasında oldukça isteklidir. Dolayısıyla seçim yapmadan önce yorumları ve değerlendirmeleri inceleyin ve kararınızı bunların ardından verin. Aşağıda “BuradanBastir” ile ilgili bazı müşteri yorumlarına yer verdik. Daha fazlası için ana sayfamızı inceleyebilirsiniz.

 

Hızlı ve Kaliteli İletişim

İletişim, kaliteli hizmetlerde anahtar rolündedir. Telefon, e-posta veya benzeri yöntemlerle iletişim kurabileceğiniz seçeneklere yönelin. Özellikle karışık projelerin baskılarının alınması sürecinde, dijital baskı merkezi ile iletişime geçerek bilgi vermek ve istekleri anlatmak yararlı olacaktır. “BuradanBastir”, Telegram, Whatsapp ve Messenger üzerinden anlık iletişim desteği sağlamaktadır.

 

Şeffaf Fiyatlandırma Politikası

Geleneksel baskı hizmetlerinin en önemli dezavantajlarından biri fiyatlandırma konusundaki tutarsızlıklarla ilgilidir. Online baskı merkezi seçiminde fiyatlandırma konusunda hızlı ve şeffaf olan seçeneklerin tercih edilmesi daha doğru olacaktır. Çıktısını almak istediğiniz dosyayı gönderdikten sonra uzun saatler fiyat konusunda bilgi gelmesini beklemek, ciddi anlamda zaman kaybına ve strese neden olabilir.

Fiyatları, şeffaf, online ve en önemlisi de anlık olarak gösteren şirketleri tercih edin. Baskı türü, kopya sayısı ve benzeri seçeneklerin değişimi ile fiyatları anlık olarak gösteren şirketler, bu noktada önemli bir avantaj sağlayacaktır. Ayrıca kargo ve benzeri ek masrafların da açık olarak gösterilmesi çok önemlidir. Nihayetinde fiyat konusunda son dakikada kötü bir sürprizle karşılaşmayı kimse istemez.

Aşağıdaki videoda göreceğiniz üzere, “BuradanBastir”, fiyatlandırma konusunda açık ve şeffaf bir politika uygular. Çıktısı alınacak dosyayı sisteme yüklediğiniz anda fiyat bilgisini karşınızda görür ve planlamalarınızı buna göre yapabilirsiniz.

 

İşlem Kolaylıkları

Neden bir matbaaya veya fotokopiciye kadar gitmek ve burada sırada beklemek zorundasınız? 5-10 dakikalık kısa bir işlem için neden uzun saatlerinizi kaybetmeniz gerekir? Bunun yerine çok daha kolay bir şekilde çıktı alabileceğiniz seçenekleri tercih etmeniz daha doğru olacaktır. BuradanBastir gibi online baskı merkezleri bu noktada çok önemli bir seçenektir.

Online olarak hizmet aldığınızda, kargo ücretleri bazen gözünüzde büyüyebilir. Ancak kapınıza kadar gelen çıktılar karşılığında ödediğiniz bu düşük kargo ücreti ile zamandan ciddi anlamda tasarruf edersiniz. Ayrıca online baskı merkezlerinin kaliteli baskı makineleri ve bunların profesyonel olarak kullanımı ile kaliteli ve uygun maliyetli hizmet alacağınızı da unutmamanız gerekir.

 

Kaliteli Baskı Ekipmanları

Kaliteli bir hizmet alabilmek için tercih edilen şirketin kaliteli baskı makineleri ve ekipmanları kullanması gerekir. Dijital baskı merkezi, sunmuş olduğu farklı kalitedeki kağıtlar, farklı kağıt boyutu seçenekleri ve yine farklı baskı türleri ile kalite konusundaki beklentilerinizi rahatlıkla karşılar. Geleneksel hizmet veren noktalara göre online baskı merkezleri kalite ve farklı seçenek sunma konusunda belirgin şekilde daha üstündür.

BuradanBastir, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi etkili olarak karşılama konusunda yeterli teknolojik altyapıya ve uzman kadroya sahiptir. Müşteri incelemelerine göz attığınızda, sağlanan yüksek müşteri memnuniyetini siz de görebilirsiniz. Siz de çıktı ve fotokopi ihtiyaçlarınız için bizi tercih edebilir ve çıktılarınızı kapınızda teslim alabilirsiniz.

 

Kaynakça:

  • https://www.printingcenterusa.com/blog/6-tips-online-printing-service/

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler