Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Excel to PDF Çevirme Araçları (Online & Ücretsiz)

Excel PDF Çevirme

Excel to PDF Çevirme Araçları (Online & Ücretsiz)

Excel, verileri analiz etmek ve işlemek için kullanılan bir programdır. Microsoft tarafından geliştirilen bu program ile personel maaş listeleri, satış istatistikleri, anket raporları gibi çok sayıda verinin olduğu dosyalar oluşturulabilir ve düzenlenebilir.

Excel, her ne kadar çok etkili bir araç olsa da, bu formatta hazırlanan dokümanların gönderiminde daha sık tercih edilen PDF formatına çevrilmesi gerekebilir. PDF, farklı cihazlarda ve farklı işletim sistemlerinde aynı şekilde açılma özelliğine sahiptir. Peki, Excel to PDF çevirme nasıl yapılır? Bu sorunun cevabını ve dönüştürme işlemine dair diğer detayları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Excel to PDF işlemini ücretsiz ve online çevirme yapabileceğiniz 6 farklı dönüştürücü programını sizler için sıraladık.

 

En İyi 6 Excel to PDF Çevirme Program

Excel to PDF çevirme için kullanılacak farklı programlar vardır. Ancak burada önemli olan işlemin sorunsuz, hızlı ve ücretsiz bir şekilde yapılabilmesidir. Ayrıca kullanılacak programlarda Türkçe dil desteğinin de olması, işlemlerin rahat bir şekilde yapılması adına önemlidir. Söz konusu dönüştürme işlemi için kullanılacak en etkili programları sizler için derledik.

 

1. iLove PDF

Bu aracı kullanarak Excel dokümanlarınızı kolay bir şekilde PDF formatına çevirebilirsiniz. Bunun için ilk olarak XLS (Excel) formatındaki dosyayı Excel Dosyalarını Seç butonuna basarak sisteme yüklemeniz gerekir. Sonrasında ise çevirme işlemini yapabilir ve yeni dosyayı sistemden indirebilirsiniz. Bu araca dokümanlarınızı bilgisayar ve telefonunuzdan yükleyebileceğiniz gibi Dropbox ve Google Drive gibi bulut sunuculardan da doküman yükleyebilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://www.ilovepdf.com/tr/excel-pdf-cevirme)

İlginizi Çekebilir: En İyi 5 PDF to Word Dönüştürücü Araç (Türkçe ve Ücretsiz)

 

2. Clever PDF

Sadece iki adımda çevirme işlemi yapabileceğiniz bu programı kullanırken dosyanızı yüklemeniz ve sonrasında çevirme işlemini onaylamanız yeterli olacaktır. Yazılıma gerek olmadan kullanılan bu araç, aklınıza gelen hemen her işletim sisteminde ve akıllı cihazda çalışır. Mac, Windows, Linux, iOS ve Android sistemlerine sahip cihazlarda, bu programı kullanabilirsiniz.

Clever PDF, veri güvenliği politikaları gereğince yüklediğiniz dosyayı 30 dakika içerisinde sunucularından kalıcı olarak silmektedir.

(Siteyi incelemek için: https://www.cleverpdf.com/tr/excel-to-pdf)

 

3. Small PDF

Small PDF, hangi işletim sistemini kullandığınız fark etmeksizin Excel to PDF çevirme yapabileceğiniz bir diğer programdır. Sadece tek tıkla XLS veya XLSX formatındaki dokümanlarınızı dönüştürmenize imkan vermektedir. Buraya dokümanlarınızı cihazlarınızdan, Google Drive’dan veya Dropbox üzerinden yükleyebilirsiniz. Yükleme sonrasında dönüştürülen dosyayı indirebilirsiniz. Eğer bulut depolama alanınızı kullanırsanız, bilgisayarınızın depolama alanını hiç kullanmadan ilgili işlemi yapmış olursunuz.

(Siteyi incelemek için: https://smallpdf.com/tr/excel-to-pdf)

 

4. Soda PDF

Soda PDF, çevrimiçi kullanılabildiği gibi çevrimdışı da kullanılabilir. Kolay bir şekilde dönüştürme işlemini yapan bu programı çevrimdışı kullanmak için programı indirerek bilgisayarınıza kurmanız yeterli olacaktır.

Çevrimiçi kullanımda bu program ciddi anlamda özgürlük sağlar. Dönüşüm sırasında sayfalarda yer alacak tabloları belirleyebilir ve böylece her tablonun farklı bir sayfada olmasını sağlayabilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://www.sodapdf.com/tr/excel-to-pdf/)

İlginizi Çekebilir: En İyi 7 Ücretsiz PDF Sayfa Ayırma Programı (Kapsamlı Liste)

 

5. PDF Candy

XLS, XLSX ve ODS formatlarını destekleyen bu program, %100 güvenlik sağladığını iddia etmektedir. En önemli ve gizli dokümanları güvenli bir şekilde PDF formatına çevireceğini ileri süren PDF Candy, online olarak kullanılmaktadır. İlgili dosyayı siteye yükledikten sonra çevirme işlemi hızlı bir şekilde yapılır. Sonrasında ise yüklediğiniz dosyalar sunuculardan silinir.

(Siteyi incelemek için: https://pdfcandy.com/tr/excel-to-pdf.html)

 

6. Convertio

Convertio, Excel to PDF işlemini yapabileceğiniz bir diğer araçtır. Üç adım sonunda istediğiniz dönüşümü yapabilirsiniz. Birçok formatı destekleyen bu aracı online olarak kullanmak için ilgili dosyayı siteye yüklemeniz, dönüştürmeniz ve sonrasında ise indirmeniz gerekir.

Convertio, çevirme konusunda önemli seçenekler sunuyor. 100 MB seviyesine kadar dosya büyüklüğünü destekliyor. Ayrıca Google Drive ve Dropbox gibi bulut depolama alanlarından dosya yüklenmesine de izin veriyor.

(Siteyi incelemek için: https://convertio.co/tr/xls-pdf/)

 

Dönüştürdüğünüz Dokümanların Çıktılarını En Kaliteli Nereden Bastırabilirsiniz?

Excel formatında hazırladığınız dosyaları PDF formatına çevirmek için burada bahsedilen programlardan uygun olanı tercih edebilirsiniz. Dönüştürme sonrasında bazı dokümanların çıktılarını almanız gerekebilir. Çıktılarınızı kaliteli ve uygun fiyat avantajı ile almak için buradanbastir.com hizmetlerini kullanabilirsiniz.

Buradanbastir.com olarak sizlerin bu alandaki ihtiyaçlarını en kaliteli baskı makineleri ve mürekkeplerle karşılıyoruz. Siparişlerinizi online ortamda alıyor ve çıktılarınızı hazırlayarak evinize kadar teslim ediyoruz. Hizmetlerimizden yararlanmak için ana sayfamızda yer alan ilgili bölümden siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler