Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Çıktı merkezi - Renkli, Siyah beyaz çıktı

Dosya kalitesini düşürmeden belge yazdırmanın en doğru yolu!

Çıktı merkezi - Renkli, Siyah beyaz çıktı

Günümüzde bir çıktı merkezi bulup gidecek, önünde park edecek ya da sıra bekleyecek zaman bulmak çok zor. Herkesin işi acil, herkesin acelesi var. Hal böyle olunca dosyalarınızı hazırlayıp bir harici bellek içerisine kaydedip, baskı merkezine gitmek te ayrı bir iş olarak görülüyor. 

 

Peki ne yapmalı?

Çoğu dosya maile sığamayacak kadar büyük. Özellikle dijital sanatlarla ilgilenen tasarımcılar, mimarlar, iç mimarlar, grafik tasarımcılar için baskı kalitesi çok önemli. Whatsapp üzerinden gönderim yapmanın bir sınırı var. 200 MB üzeri gönderilerinizi göndermeniz mümkün değil. Daha küçük görsellerinizde de JPEG olarak kalitenin düştüğü gözleniyor. Ki çoğu zaman tasarımcılar dosyalarını TIFF ve PNG gibi formatlarda hazırlayabiliyorlar. 

 

Baskı kalitesini korumanın en doğru yolu dosyayı olduğu gibi, yani kalitesini düşürmeden yazıcıya göndermek. Bunun için ise harici belleğinizi kullanmanız, ve baskı merkezine gitmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Harici diskinizi güvenliği belirli olmayan bir bilgisayara bağlamak sizin için riskli olacaktır. Gittiğiniz baskı merkezleri de harici belleğinizi öncelikle taramak isteyecektir. Bu da riskli görülen dosyalarınızın silinmesine sebep olabilir. 

 

Tüm bunlar ile uğraşmadan online pdf çıktı alma hizmeti ile hem zamandan hem de yukarıda bahsettiğimiz tüm risklerden kurtulmuş olursunuz. PDF formatındaki dosyanızı saniyeler içerisinde kalitesini kaybetmeden yükleyebilir, dosya özelliklerini anlatmaya gerek olmadan seçebilir, ihtiyacınıza uygun baskı hizmetini en hızlı şekilde sipariş verebilirsiniz. 

 

Peki ya renk kalitesi? 

Özellikle sanatçılar için önemli olan bu konu öğrenci ve öğretmenlerin hatta kurşun günlük tutanların da en çok merak ettikleri konu renkli çıktı kalitesidir. Bir baskı siparişi vermenin birçok sebebi olabilir. Sadece karalayıp kenara koyacağınız bir baskıya gereğinden fazla ödeme yapmak istemeyebilirsiniz. Ancak bir sunumda, bir projede kullanacağınız baskının özenli olmasını tercih edersiniz. Bir baskı merkezine gittiğinizde deneme baskısı yapmak istenmeyebilir. Ancak online çıktı hizmeti aldığınızda Whatsapp ve Telegram müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek örnek fotoğraf ve video isteyebilir, projenizin bir sayfasının çıktı alınarak size fotoğraf ve video aracılığıyla gösterilmesini rica edebilirsiniz. Elinize ne geçeceğini önceden bilmek ve buna göre sipariş vermek çok önemlidir. 

 

Birçok kişi için gizlilik çok önemlidir. Bir not, yapılan bir çalışma, Whatsapp ya da mail ile gönderimde, bir harici bellek ile başka bir bilgisayara aktarıldığında belgenizin akibetini takip etmeniz neredeyse imkansızdır. Emek çok değerlidir ve kendi emeğinizle oluşturduğunuz ya da satın aldığınız belgelerin kullanılması doğru değildir. Online çıktı hizmeti sayesinde, online baskı merkeziniz belgelerinizin güvende olduğunu ve asla başka amaçlar için kullanılmayacağını tahahhüt eder. Yazılı beyan her zaman önemlidir. Sonuç olarak söz uçar yazı kalır. 

 

Renkli çıktı fiyatı kaliteli ve uygun fiyatlı olmalıdır

Renkli çıktı ne kadar? Siyah beyaz çıktı ne kadar? Diye kapı kapı gezip fiyat araştırması yapmanıza gerek kalmadan, sayfa sayısına göre değişen ücretleri, lokasyona göre artan fiyatları anlamaya çalışmadan sadece dosyanızı ekleyip gerekli özellikleri seçerek neye ne kadar ödeme yapacağınız online çıktı sistemi sayesinde anında hesaplayabilirsiniz. Ucuz çıktı ve sabit fiyat sistemine ancak online çıktı alma hizmeti ile ulaşabilirsiniz. 

 

Belgelerinizin kalitesi ve güvenliği, sabit ve anlaşılır fiyatlar için online çıktı servisi en doğru yoldur. Vakitten ve nakitten tasarruf etmek te cabası! 

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler