Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Mecidiyeköy’de Ucuz Fotokopi Bulmak Artık Dert Değil!

Mecidiyeköy Fotokopi Hizmeti

Mecidiyeköy’de Ucuz Fotokopi Bulmak Artık Dert Değil!

Sınırlı sayıda sayfadan oluşan fotokopilerin maliyeti düşük olduğu için genellikle dikkat çekmez. Ancak sayfa sayısı yüksek olan fotokopi ve çıktı ihtiyaçlarında durum değişir ve ucuz fotokopi aranmaya başlanır. Mecidiyeköy’de ucuz fotokopi bulmak için semtin kalabalığında kaybolmayın. En iyi seçenek düşündüğünüzden çok daha yakın.

 

Mecidiyeköy Gerçekten Kalabalık ve Stresli Mi?

Daha önce yine İstanbul’un kalabalık semtlerinden olan Kadıköy’de fotokopi hizmetlerinden bahsetmiştik. Şimdi ise yeni durağımız Mecidiyeköy.

Mecidiyeköy, İstanbul’un en kalabalık semtlerinden birisidir. Bilindiği gibi İstanbul’daki insan yoğunluğu neredeyse her bölgede çok fazladır. Ancak Mecidiyeköy gerek yapısı, gerekse de farklı yolların kesişim noktasında olması ile bu yoğunluğun ve kalabalığın en fazla hissedildiği yerlerden biridir.

Mecidiyeköy; Maslak, sahil ve Taksim yönünden gelenlerin geçiş noktasında yer almaktadır. Bunun dışında köprü bağlantı yollarının bir kısmının da buradan geçmesi, semtteki insan ve trafik yoğunluğunun çok fazla hissedilmesine neden olmuştur. Haliyle burada yaşayan insanlar da söz konusu yoğunluğu stres olarak yaşamaktadır. Konuyla ilgili Ekşi Sözlük yazarlarının görüşlerinin bir kısmı şu şekildedir:

“Türkiye’nin metrekareye en fazla insan düştüğü yer. Çok güzel kalabalık var. İnsanları incelemek için en ideal yer.”

“İş çıkışı, işlerimi halletmek için gitmek istediğim ama yaklaşık 40 dakika sadece 200 metre gidebildiğim yer.”

“İstanbul’un silueti olan semt. İç içe binalar, sürekli trafik, bitmeyen korna sesi, kalabalıklar seli, düzensizliğin semt olanı.”

Ekşi Sözlük yazarlarının görüşleri de burasının kalabalık ve stresli bir yer olduğu fikrini desteklemektedir. *

 

Fotokopi İçin Saatlerinizi Harcamayın

Mecidiyeköy gibi kalabalık ve yoğun trafiğin olduğu bir semtte, ucuz baskı merkezi aramakla zaman kaybetmeyin. Yoğun trafikte saatleriniz belki yolda geçecek ve ciddi anlamda zaman kaybetmiş olacaksınız. Bunun yerine buradanbastir.com online baskı merkezimizin vermiş olduğu hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Online baskı merkezleri, adından da anlaşılacağı gibi online olarak hizmet verir. Buradanbastir.com üzerinden oluşturacağınız siparişiniz, İstanbul içi sadece 2 saat gibi kısa bir sürede kapınıza kadar getirilmektedir. Evet, yanlış okumadınız. Çıktı ihtiyaçlarınızı kapınızdan teslim alabilirsiniz. Böylece kaliteli ve ekonomik çıktıyı, zaman kaybetmeden alma imkânı yakalamış olursunuz.

İlginizi Çekebilir: Online Baskı Merkezi VS Fotokopi Merkezi

 

Mecidiyeköy’de Ucuz Fotokopi ve Çıktı Hizmeti

Fotokopi veya çıktı almak gibi çok kısa süren ve basit bir işlem için bazen saatlerinizi vermeniz gerektiği olmuştur. Hele bir de Mecidiyeköy gibi kalabalık ve çok yoğun bir semtte yaşıyorsanız, en basit işlem için dahi saatlerinizi harcamanız gerekir. Hatta saatlerinizi harcadığınız bile yetmez ve bazen de stres yüklenirsiniz.

Böylesine stresli ve zaman alıcı bir işlem yerine daha pratik ve kolay bir yöntemi deneyebilirsiniz. Yoğun trafiğe girmeden, hatta evinizden hiç çıkmadan da fotokopi veya çıktı alabilirsiniz.

Mecidiyeköy fotokopi ihtiyaçlarınız için kaliteli ve ucuz hizmet veren yerleri bulmak bazen çok zor olabilir. Buradaki kira ücretleri ve dükkân maliyetleri dikkate alındığında fotokopi merkezlerinin sunacakları fiyatların makul olmasının çok mümkün olmadığı kolaylıkla anlaşılabilir. Bunun yerine online baskı merkezleri tercih edilerek bütün bu süreç çok daha kolay ve çok daha ucuz bir şekilde tamamlanabilir.

 

Biz Kimiz?

İş yaşamından öğrenciliğe kadar hemen her alandaki çıktı ve fotokopi ihtiyaçları için yeni bir dönem başlattık. Sadece birkaç dakika sürecek bir işlem için uzun saatlerinizi harcamanıza ve yüksek maliyetlere katlanmanıza gerek yok. Sizin için kurduğumuz sistemle matbaa ve baskı ihtiyaçlarınızı hızlı, kaliteli ve ekonomik olarak karşılıyoruz.

“Çıktılar için ne kadar ödemem gerekir?”, “Çıktıların kalitesi istediğim gibi olacak mı?”, “Çıktılarım ne zaman hazır olur?” gibi farklı sorularla zihninizi meşgul etmeden ve strese girmeden çıktılarınızı ekonomik ve hızlı bir şekilde almanızı sağlıyoruz.

Oluşturmuş olduğunuz siparişlerinizi Mecidiyeköy fotokopi ve çıktı dâhil olmak üzere Türkiye’nin her yerine gönderiyor ve kapıda teslim almanızı sağlıyoruz.

Profesyonel sistemimiz sayesinde günlük yaşamın telaşı ve yoğunluğunda evinizden dışarıya dahi çıkmadan siparişlerinizi oluşturabilir ve anlık olarak fiyat bilgisi alabilirsiniz. Ayrıca siparişleriniz için baskı kalitesinden kağıt boyutuna, renkli baskı seçeneğinden kağıt kalitesine kadar farklı seçimler ile kaliteyi ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz.

Mecidiyeköy’ün kalabalığı ve yoğunluğuna girmeden, uygun fiyatlı ve hızlı şekilde çıktılarınızı almanızı sağlıyoruz. Fotokopi ve çıktı alma hizmetini internet üzerinden yönetebilir ve kalabalıkların içine girmeden çıktılarınızı evinizde teslim alabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: İstanbul’da Ucuz Fotokopi Çekimi – Üstelik Evinizden Çıkmadan!

 

En İyi Baskı Kalitesi ve Ekonomik Çözümler

Alacağınız fotokopi ve çıktıların kalitesinden nasıl olacağı sizi endişelendiriyor mu? Uygun fiyatlı olan, ancak düşük kalitesi ile sizi hayal kırıklığına uğratan farklı deneyimler yaşamış olabilirsiniz. Ancak bütün bu olumsuzluklar artık geride kaldı. Yüksek kaliteyi uygun fiyata alacak ve beklentilerinizi tam olarak karşılayacaksınız.

Son teknoloji ürünü baskı makinelerimiz, yüksek kalitedeki kâğıt ve mürekkeple buluştuğunda, ortaya son derece başarılı sonuçlar çıkmasını sağlıyor. Bu yüksek kaliteden siz de yararlanabilir, sunum dosyalarınızı, ödevlerinizi ve evraklarınızı kaliteli çözümlerle riske atmamış olursunuz.

 

4 Basit Adımda Siparişinizi Oluşturun

Çıktı alırken bütün detayları kontrol edebileceğinizi biliyor muydunuz? Evet, kâğıt boyutundan kalitesine, çıktının renkli olup olmamasından baskı kalitesine kadar bütün detayları kontrol ederek çıktılarınızı alabilirsiniz.

Dakikalar sürecek bir işlem için saatlerce beklemenin ve bu bekleyişin sonunda yaşanan hayal kırıklığının ne kadar kötü bir duyguya neden olduğunu biliyoruz. Çıktı alma sürecinde böylesine bir durum yaşamamanız için bütün detayları kontrol etmenizi sağlıyor ve çıktılarınızı isteklerinize uygun olarak almanızı sağlıyoruz.

Sipariş oluşturma sürecinde sunmuş olduğumuz farklı seçenekleri kontrol ederek, istediğiniz özelliklerde ve kalitede çıktılar almanızı sağlıyoruz. Kağıt formatı, çıktıların tek yönlü mü yoksa çift yönlü mü olacağı, dikey veya yatay baskı gibi farklı seçeneklerin tamamını yönetebiliyorsunuz.

Fotokopi ve çıktı denildiği zaman akla genellikle A4 kağıdı gelir. Farklı boyuttaki kağıtlara yapılacak baskılar için sitemizden kağıt seçimi yapabilirsiniz. A0, A1, A2, A3, A4 ve A5 kağıt seçeneklerinden uygun olanı tercih edebilirsiniz. Bunun dışında 80 gr, 100 gr ve 200 gr gibi kağıt seçenekleri arasından da istediğiniz seçebilir ve çıktılarınızın bunun üzerine yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Bu kadar ayrıntılı şekilde sipariş oluşturma imkânını muhtemelen daha önce görmediniz. Bu seçenekleri tek tek değerlendirerek çıktı siparişinizi oluşturabilirsiniz. Siparişiniz çok kısa bir sürede hazırlanacak ve adresinize teslim edilecektir.

 

 

* Ana görsel lojiport.com sitesinden alınmıştır.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler