Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Online Baskı - Fotokopi merkezlerinden veya evden daha ucuza nasıl baskı yapılır?

Baskı merkezlerinden veya evdeki fotokopiden daha ucuza nasıl baskı yapılır?

Online Baskı - Fotokopi merkezlerinden veya evden daha ucuza nasıl baskı yapılır?

“Yazıcı bozuldu!” 

Üniversitede grup projesinin sunumuna sadece iki gün kalmıştı. Bu kadar kısa zamanda yaşadığım stresle konuşmamı ezberlemem imkansızdı. Hatırlayacak çok sayfam vardı ve konuşmam henüz tam anlamıyla hazır değildi. Evdeki yazıcının çalışmadığını tamamen unutmuştum. Hatta ekip arkadaşlarıma projeyi bastırıp getireceğime dair söz vermiştim.

Sunum sabahı gittikçe yaklaşıyordu. “Yazdır” düğmesine basar basmaz "Yazıcı hata durumunda" mesajı çıkıyordu. Ağlamak istiyordum abartmıyorum. Bir arkadaşım üniversitenin yanındaki baskı merkezine gitmemi önerdi. Oraya gittiğimde inanamadım. Resmen bir "kilometre" kuyruk vardı. Evdeki yazıcı sorunumu çözmek için bir servis merkezini arayacak zamanım olmadı. O zamanlar online baskı hizmeti olsaydı çok iyi bir çözüm olurdu. Projeyi telefondan amfi tiyatronun önünde sundum. Proje iyiydi. Ancak bahsettiğim diyagramları ve tabloları gösteremediğim için düşük not aldım. Utanç verici bir andı ve hafızamda kaldı. O zamandan beri basılı materyallere sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendim. 

Dizüstü bilgisayarın, telefonun, yazıcının arızalanması durumu herkesin başına gelebilir. Bu nedenle Buradan Bastır çevrimiçi baskı ekibi , siparişlerinizi 7/24 alır. PDF belgelerinizi istediğiniz zaman siteye yükleyebilir ve doğrudan evinizden veya ofisinizden teslim alabilirsiniz. Ayrıca ortaya çıkan herhangi bir sorun için dilediğiniz zaman Whatsapp, Telegram veya Messenger üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Toner ve kartuşların herkesin erişemeyeceği kadar pahalı olduğunu biliyorum.  En düşük fiyata renkli baskıda en yüksek kaliteli baskıyı sizin için Buradan Bastır ekibi gerçekleştirsin, paranız cüzdanınızda kalsın.

 

Ne yazık ki, ben üniversitedeyken Buradan Bastır yoktu, ama olsaydı çok iyi bir çözüm olurdu ... En azından amfi tiyatro önünde utanç verici bir durumda kalmazdım. Buradan Bastır'ın sağladığı en ucuz renkli fotokopi ve ciltleme fiyatlarından yararlanmak isterdim. 

 

Buradan Bastır kimler içindir?

Belki lise mezunusunuz ve üniversiteye hazırlanıyorsunuz. Belki bir öğrencisiniz ve birçok dersiniz, planınız ve ezber tablonuz var. Ya da bir şirkette çalışıyorsunuz ve her şey kağıtlar ve projeler etrafında dönüyor. Şu anda hangi aşamada olursanız olun, büyük olasılıkla bir yazıcıya ihtiyacınız var. 

O zaman en büyük problem para. Bir öğrencinin yazıcı bakımını karşılayamayacağını biliyorum. Bir girişimcinin çok fazla masrafı vardır. Buradan Bastır aradığınız şey olabilir. 


Buradan Bastır'ı seçmeden önce bilmeniz gerekenler!

Buradan Bastır - Online Baskı

✅ Avantajlar

❌ Dezavantajlar

Çok ucuz renkli ve siyah beyaz baskı
 
İnternet bağlantısına ihtiyacınız var
 
Kaliteli baskı
 
Teslimat 24 saat ile 48 saat aralığında ulaşır.
 
7/24 Ulaşılabilir Sipariş vermek için sitemizde bir hesap oluşturmalısınız.
 
Çevre dostu  
Eve iyi bir yazıcı almak için artık en az 2000 TL yatırım yapmanıza gerek yok.
 
 

 

VS
 

Fotokopici

✅ Avantajlar

❌ Dezavantajlar

Acil Çözüm 

Sıra Beklemek 

Kaliteli baskı (Bazen) 

Evden ya da ofisten çıkmanız gerekir.

VS

Evde Baskı

✅ Avantajlar

❌ Dezavantajlar

Hızlı Çözüm
 

Satın almak ve düzenli kullanmak maaliyetli
 

Kullanışlı
 

Ansızın arızalanabilir.

Buradan Bastır ile belgelerinizi doğrudan evinizden veya ofisinizden daha uygun bir fiyata alırsınız, ancak anında baskı alamazsınız. Mümkün olduğunca önceden organize olmanızı ve son teslim tarihinden en az iki gün önce siparişinizi vermenizi tavsiye ederim. Bu sayede basılı belgelerinizi zamanında alırsınız. Baskılarınız çok uygun bir fiyata yüksek kaliteye sahip olacaktır. 

 

Nasıl sipariş verilir?

Platformumuz hızlıdır ve mümkün olduğunca kolay sipariş vermek için yapılandırılmıştır. Online baskı için tek yapmanız gereken belge(ler)inizi yüklemek. Program, dosyaların kaç sayfa olduğunu otomatik hesaplar. Ardından kaç kopyaya ihtiyacınız olduğunu seçin. Platform, Android veya iOS'ta aynı şekilde çalışır.
 

Tüm dosyaları yazdırmak için aynı formatı da kullanabilirsiniz, isterseniz her dosya için ayrı bir format ta ("Dosya düzenle" seçeneği) seçebilirsiniz. Çok yüksek kalite gerektirmeyen belgeler, kurslar, tanıtım malzemeleri ve diğer dosyalar için inkjekt baskıyı tercih edebilirsiniz. Diplomalar, sertifikalar, el ilanları ve özel diğer dosyalarınız söz konusu olduğunda lazer baskı (Yüksek Çözünürlük ve Yüksek Kalite için) öneririm. Ayrıca formatlama bölümünde a4 - a5 - a3 kağıdını tek taraflı veya çift taraflı, renkli veya siyah beyaz yazdırıp sayfaya (dikey veya yatay olarak) yerleştirebilirsiniz. 

 

Fikrinizi değiştirirseniz, seçeneklerden bir veya daha fazla dosyayı silebilirsiniz. 
 

Buradan Bastır ile avantajlarınız nelerdir?

✅ Buradan Bastır websitesinden ya da iOS ve Android uygulamasından online sipariş verebilirsiniz ;

Her zaman online iseniz ve telefonunuz elinizin altındaysa, Buradan Bastır muhtemelen sizin için doğru çözümdür. Basılı belgeleriniz sadece birkaç tık uzağınızda.

 

✅ Siparişinizin durumunu takip edebileceğiniz bir profiliniz var;

Online sipariş verdiğinizde ne kadar heyecanla beklediğinizi biliyorum, özellikle de gerçekten ihtiyacınız olan belirli belgelerle ilgiliyse. www.buradanbastir.com kısmından hesap oluşturarak siparişinizin durumunu takip edebilir ve size ne kadar sürede ulaşacağını öğrenebilirsiniz. 

 

✅ Siparişi teslim alacağınız yeri seçebilirsiniz;

Online fotokopi siparişinizi teslim alma yöntemleri! Buradan Bastır, Yurtiçi kargo ile gönderi yapmanın yanında acil baskı hizmeti talebiniz için aynı gün teslimat hizmeti sunar. Sadece İstanbul için geçerli olan bu servisten yararlanmak için "İstanbul Express" seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

✅ Buradan Bastır ekibi WhatsApp , Telegram ve Messenger ile tüm sorularınız için hizmetinizdedir;

✅ İki komutu iptal edebilir veya birleştirebilirsiniz;

✅ Taslağa bir siparişi kaydetme, daha sonra geri dönme gibi bir seçeneğiniz var;

✅ Şeffaf fiyatlar;

Sitede belirli bir a4 - a5 -a3 baskı fiyatının yanı sıra nakliye maliyetlerinin görüntülendiğini göreceksiniz. İkincisi, kopya sayısına göre hesaplanır. 200 TL üzeri siparişlerde kargo ücretsizdir . Buradan Bastır, sizin için mümkün olduğunca ucuz bir renkli fotokopi fiyatı sunar.

✅ Online Fotokopi + bonus;

Bir arkadaşınızı platforma katılmaya davet ederseniz, ilk siparişinde 20 TL kazanırsınız . Tek yapmanız gereken profilinize girmek ve "BONUS 20'yi seçmek. Daha sonra arkadaşlarınıza göndereceğiniz bir bağlantı alırsınız. Arkadaşınızın ilk siparişinden 20 TL kazanacaksınız. 

✅ Online baskının kalitesinden emin değilseniz Buradan Bastır 24 ekibiyle iletişime geçin;

Basılı belgelerin beklentilerinizi karşılayamayacağından şüpheleniyorsanız, istediğiniz zaman ekiple iletişime geçebilirsiniz. Sipariş belgelerinizin bir kısmını basıp, fotoğraflayacak ve sonucu size göstereceklerdir. 

✅ Hizmet kalitesi: belge yazdırma

İki baskı teknolojisi arasında seçim yapabilirsiniz: Mürekkep püskürtmeli (Inkjet) ve lazer. 

Mürekkep püskürtmeli baskı (Inkjet), yüksek kaliteli pigmentler ile yapılır. Metnin altını vurgulayıcı işaretçisiyle çizseniz bile renk kalır. Öğrenciyseniz ya da ofiste çalışıyorsanız bu şekilde yazdırmanızı öneririm. Düzenli sunumlar, promosyon malzemeleri ve belge baskısı için uygundur. Inkjeti'i seçerseniz , fiyatı çok uygundur. 

Lazer baskı , yüksek kaliteli (HD) bir sonuca sahiptir. Sunumlar, diplomalar, sertifikalar ve önemli belgeler için tavsiye ederim. Inkjet teknolojisi ile karşılaştırıldığında bu seçenek biraz daha pahalıdır. 

✅ Kağıt;

Seçtiğiniz yazdırma yöntemi ne olursa olsun, kullanılan kağıt en yüksek kalitededir. Dosyalarınızı yükledikten sonra seçebileceğiniz farklı boyutlar (a4 - a5 - a3) ve ağırlıklar vardır. 

✅ Çevre Dostuyuz;

FastPrint 24, sürdürülebilirliğe çok önem verir. Her kartuşu ve toneri geri dönüştürür. İnsanların doğaya ihtiyacı var, tersi değil. 

✅ Yorumlar ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Buradan Bastır online baskı hizmetleri konusunda tecrübesi olanların yorumlarını merak ettiğim için resmi Instagram hesaplarına girdim. Görmeniz için aşağıya birkaç yorum bırakacağım. Bazıları resmi web sitesinde yayınlandı bazıları Instagram'da, bazıları ise doğrudan bu platformda yayınlandı.

 

Sadece sizin için değerli olana yatırım yapın

Üniversitede kartuşa ve tonere harcadığım onca parayla, Topluluk Önünde Konuşma veya Çiçek Tasarımı kursu için ödeme yapabilirdim. Daha fazla büyümek, kariyerimi geliştirmek ve hatta geleceğime yatırım yapmak için yeterince iyi bir bütçem olurdu. Çalışmalarınızda bütçenizle ne yapmak istediğinizi dikkatlice düşünmeniz çok önemlidir. Bunları mağazalarda, kafelerde harcayabilir veya mesleki gelişiminize yatırım yapabilirsiniz. Mümkün olduğunca çok okumaya ihtiyaç duyduğum dönemde Buradan Bastır yoktu. Bugün sundukları çok uygun maliyetli hizmetlerden bahsetmiyorum bile.

 

Belgelerinizi yazdırmanın en hızlı yolu olmayabilir, ancak kesinlikle daha organize olmanıza ve zamanınız ve bütçenizle daha hesaplı olmanıza yardımcı olur. Üniversite hayatından edindiğim en önemli deneyim bir sunum projesinin aynı sabah basılmaması gerektiği. Ayrıca baskı merkezleri aynı kaliteyi her zaman sağlayamıyor. Bazen önemli olan acil çözümdür. Ama malzemeleri zamanında, en kaliteli kağıtlara yazdırabilecekken neden böyle durumlara düşelim ki? Yüklenen her dosya için yazdırma modunuzu tam olarak istediğiniz şekilde biçimlendirebilirsiniz. 

 

Ofiste çalışan insanlar için de aynı şeyden bahsediyoruz. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız iş programları ve sunum, enjeksiyon veya lazer teknolojisini kullanarak mümkün olduğunca detaylı ve kaliteli sonuç almaya değer. Evinizdeki yazıcıya harcadığınız parayla yeni bir yatırım yapabilirsiniz. Bu nedenle Buradan Bastır çevrimiçi baskı hizmetlerini kullanma fikri sizin için doğru olabilir.

Adımları takip etmek çok basit ve hemen siparişinizi siteden veya Android / iOS uygulamasından verebiliyorsunuz: PDF'yi yükleyin, fiyatı hesaplayın, belgelerinizi en kısa sürede yazdırın ve teslim alın. 

 

Şimdi, geçen hafta düşündüğünüz o harika kişisel gelişim kursu neydi? Ordan PDF alırsanız ve bir çıktıya ihtiyacınız varsa, buradan yardım alabilirsiniz: https://buradanbastir.com/ , sizin için en uygun fiyata.
 

Müşterimizin deneyimi.

 

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler