Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Birden Fazla PDF'yi Tek Sayfada Birleştirme Nasıl Yapılır?

PDF Dosyalarını Birleştirme (ÜCRETSİZ)

Birden Fazla PDF'yi Tek Sayfada Birleştirme Nasıl Yapılır?

Bazen elinizdeki farklı PDF dosyalarını birleştirmeniz gerekir. Böyle zamanlarda Adobe Acrobat veya farklı yazılımlar kullanarak dosyalarınızı birleştirebilirsiniz. Ancak bu yöntem biraz zahmetli olabiliyor. Programı bulmanız, indirmeniz, kurmanız ve sonrasında asıl işlemi yapmanız gerekir. Tüm bunlarla zaman kaybetmek yerine program kullanmadan, online şekilde de PDF birleştirme yapmak da mümkündür.

PDF dosyalarını birleştirme artık dert değil! Birden fazla PDF dosyasını programsız ve ücretsiz bir şekilde tek sayfada birleştirmenin adım adım yöntemlerini öğrenin.

 

PDF Birleştirme Neden Önemli?

PDF birleştirme, farklı PDF dosyalarının birleştirilmesi ve yeni bir dosya elde edilmesidir. Örneğin; elinizde 4 farklı dosya olduğunu varsayalım. Birleştirme işlemi ile 4 dosyayı tek bir PDF dosyası haline getirebilirsiniz.(1)

Birleştirme için kullanılan en yaygın program Adobe Acrobat’tır. Ücretsiz olan bu program ile birleştirmeyi yapmak mümkündür. Fakat her bilgisayarda söz konusu program yüklü olmayabilir. Böyle zamanlarda internet üzerindeki online araçları kullanmak çok daha mantıklıdır. Programsız olan bu yöntemler, çok daha kolay ve hızlı sonuç almanızı sağlar.

Dosyaları birleştirmek, farklı avantajları da beraberinde getirmektedir. Bunlardan öne çıkanlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Karışıklıklar giderilir.
  • Sayfalar arasındaki gezinme daha kolay hale gelir.
  • Dosyalar daha az yer kaplar.
  • Konu takipleri çok daha etkili bir şekilde yapılır.

Read Also: En İyi 12 PDF Sayfa Düzenleme Programı (Ücretsiz & Online)

 

PDF Birleştirme Nasıl Yapılır?

PDF birleştirme için bilgisayarlarda işlemi yapabilecek programın yüklü olması gerekirdi. Programın menüleri kullanılarak istenen birleştirme işlemi gerçekleştirilebilirdi. Ancak bunlar geçmişte kaldı. Artık online araçlar sayesinde herhangi bir program indirmeden ve kurmadan da birleştirme işlemi yapılabilmektedir. Online araçlar, bu noktadaki beklentileri fazlasıyla karşılamaktadır. (2)

Programsız ve Online PDF Birleştirme Nasıl Yapılır?

Programsız ve online PDF birleştirme son derece kolay ve hızlıdır. Direkt ilgili siteye girerek istediğiniz işlemi yapabilir ve oluşturulan yeni dosyayı site üzerinden indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Şimdi, bu işlemin nasıl yapıldığına ilişkin detaylara geçelim:

o   Öncelikle ilgili siteye giriş yapın (online2pdf.com).

o   Sonrasında birleştirme yapılacak dosyayı yükleyin.

o   Alt menülerdeki Layout butonuna basın.

o   Açılan bölümden Multiple pages per sheet şeklinde seçim yapın.

o   Kaç sayfayı birleştireceğinizi ilgili bölümden seçin.

o   Son olarak Convert tuşuna basarak işlemi tamamlayın.

Read Also: En İyi 9 Online PDF Dönüştürücü Site (ÜCRETSİZ)

 

5 Alternatif PDF Dosya Birleştirme Programı

Yukarıdaki sitenin haricinde de birleştirme işleminin sorunsuz olarak yapabileceği farklı seçenekler vardır. Bunları inceleyerek istediğinizi tercih edebilir ve PDF birleştirme işleminizi kolaylıkla halledebilirsiniz:

·       Adobe PDF Birleştirme

Birden fazla PDF’yi tek bir dosyada birleştirmek için bu alternatif siteyi de kullanabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra birleştirilecek dosyaları ilgili bölüme sürükleyerek bırakın. Sonrasında dosya sıralamasını yapın ve Dosyayı Birleştir butonuna basarak işlemi tamamlayın.

(Siteyi incelemek için: https://www.adobe.com/tr/acrobat/online/merge-pdf.html)

 

·       Small PDF Birleştirme 

PDF dosyalarınızı birleştirmek için kullanabileceğiniz bir diğer seçenek ise bu sitedir. Windows haricinde Mac ve Linux sistemlerinde de sorunsuz olarak çalışır. Güvenilir hizmeti ile öne çıkan site, ayrıca bulut depolama sistemleri üzerinden de işlem yapmaya imkân verir. Birleştireceğiniz dosyaları siteye yükledikten sonra menüleri kullanarak PDF birleştirme işlemi yapabilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://smallpdf.com/tr/merge-pdf)

 

·       PDFCandy

PDF’leri birleştirmenin yanında, farklı formattaki görüntü dosyalarının tek bir PDF haline getirilmesi için de kullanılabilir. Siteye dosyalarınızı yükledikten sonra ön izleme ile manuel olarak istediğiniz gibi düzenlemeler yapılabilirsiniz. Çok sayıda dosyanız var ise alfabetik olarak da sıralayabilirsiniz. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra dosyalarınızı birleştirerek siteden indirebilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://pdfcandy.com/tr/merge-pdf.html)

 

·       iLove PDF Birleştirme

Bilgisayar, Google Drive ve Dropbox gibi alanlardan bu siteye birleştirmek istediğiniz PDF dosyalarını yükleyebilirsiniz. Daha sonra ise gerekli düzenlemeleri yaparak dosyalarınızı tek bir PDF haline getirebilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://www.ilovepdf.com/tr/pdf-birlestirme)

 

·       Soda PDF Birleştirme

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu sitenin çalışma mantığı da diğerleri ile benzerdir. Öncelikle birleştirmek istediğiniz dosyaların tamamını siteye yükleyin. Google Drive ve Dropbox gibi bulut depolama sistemleri üzerinden de yükleme yapabilirsiniz. Yüklemeler sonrasında sıralamayı belirleyin ve son olarak da sitede bulunan aracı çalıştırarak dosyalarınızı birleştirin.

(Siteyi incelemek için: https://www.sodapdf.com/tr/merge-pdf/)

 

Birleştirdiğiniz PDF’lerin Çıktısını “BuradanBastır” ile Yüksek Kalitede Bastırın!

Birleştirmiş olduğunuz PDF dosyalarını bilgisayar ve tablet gibi cihazlar üzerinden kullanabilirsiniz. Ancak bazen çıktılarını alarak kullanmak çok daha mantıklı olur. Çıktılar sayesinde hem gözünüz cihazların yaydığı ışıktan kurtulmuş olur hem de rahat bir şekilde önemli yerlerin altını çizme veya karalama özgürlüğüne kavuşursunuz. Bu da zaten en etkili çalışma metodudur.

PDF birleştirme sonrasında çıktı almanın en kolay ve en ekonomik yolu online baskı siteleridir. Buradanbastir.com sitemizde, yüksek kalitedeki çıktıları uygun fiyatlara alabilirsiniz. Çıktılarınız İstanbul içindeki yerlere sadece express kargo seçeneğimiz ile 2 saatte teslim edilir. Türkiye’nin her yerine ise kargo ile hızlı bir şekilde ulaştırılır.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler