Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

En İyi 5 PDF to Word Dönüştürücü Araç (Türkçe ve Ücretsiz)

PDF to Word Dönüştürücü Siteler

En İyi 5 PDF to Word Dönüştürücü Araç (Türkçe ve Ücretsiz)

PDF, günümüzde en yoğun kullanılan belge formatlarından biridir ve birçok avantajı vardır. Ancak bazen bu formatı, daha kolay düzenleme yapabilmek için Word formatına çevirmek isteyebilirsiniz. Bu dönüştürme işlemini yapabilmeniz için PDF to Word dönüştürücü programlar/uygulamalar kullanmanız gerekir.

PDF to Word işlemini ücretsiz ve Türkçe olarak yapabileceğiniz 5 farklı dönüştürücü programını sizler için sıraladık.

 

Sıklıkla Kullanılan 5 PDF Word Dönüştürücü Program

PDF to Word için kullanılabilecek çok sayıda uygulama, program ve internet sitesi vardır. Ancak bunların bazılarının ücretli olması, bazılarının Türkçe dil desteğinin bulunmaması tercih edilebilirliğini düşürebilir. Bu türden sorunlar yaşamadan, kolay ve hızlı bir şekilde istediğiniz işlemleri yapabileceğiniz 5 farklı PDF to Word dönüştürücü programını sizler için derledik.

·  Small PDF

Mac, Windows ve Linux işletim sistemine sahip olan bilgisayarlarda rahatlıkla kullanılabileceğiniz bir programdır. Small PDF, dosyanızı sürükle bırak yöntemi ile sisteme yüklemenize izin verir. Sonrasında ise alt bölümde aktif olan dönüştürme butonuna basarak gerekli dönüşümü yapabilirsiniz. Dönüşümden sonra dosyanızı DOC formatında indirebilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Small PDF, dosyalarınızı sadece 1 saat sunucularında depolamaktadır. Sonrasında ise dosyalarınızı otomatik olarak silmektedir. Dolayısıyla dosyalarınızın üçüncü kişilerin eline geçmesi gibi bir risk yoktur.

(Siteyi incelemek için: https://smallpdf.com/tr/pdf-to-word)

İlginizi Çekebilir: Telefonda PDF Nasıl Yapılır? (IOS & Android – Videolu Anlatım)

 

·  iLovePDF

Bu aracı kullanarak bilgisayarınızdaki, telefonunuzdaki ve hatta bulut depolama alanınızdaki dosyalarınızı direkt olarak dönüştürebilirsiniz. Siteye giriş yaptığınızda ilk olarak “PDF Dosyasını Seç” butonuna basarak dosyanızı yüklemeniz, sonrasında ise dönüşümü gerçekleştirerek dosyanızı indirmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca bu aracın bir de ücretli versiyonu bulunur. Dilerseniz, ücretini ödeyerek bir üst versiyonunu da kullanabilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://www.ilovepdf.com/tr/pdf-word-cevirme)

 

·  Soda PDF

Dosya Seçin butonuna basarak ilk olarak dönüştürmek istediğiniz dosyayı sisteme yüklemeniz gerekir. Dönüşüm sonrasında dosyanızın nasıl görüneceği size gösterilir ve onaylamanız durumunda dönüştürme işlemi yapılarak dosyayı indirmenize izin verilir.

Soda PDF, gerçek mailinizle kayıt olmanız durumunda ilgili dosyayı 24 saat boyunca indirebileceğiniz bir linki mailinize gönderir. Böylece dönüştürülmüş olan dosyayı 24 saatlik süre içinde dilediğiniz zaman indirebilir ve kullanabilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://www.sodapdf.com/tr/pdf-to-word/)

İlginizi Çekebilir: En İyi 7 Ücretsiz PDF Sayfa Ayırma Programı (Kapsamlı Liste)

 

·  Adobe

PDF to Word dönüştürücü olarak kullanılabilecek en etkili programlar arasında yer alan Adobe, aynı zamanda PDF formatının da mucididir. Buna bağlı olarak en iyi sonucu almanıza imkân verecek araçlardan biri olduğu rahatlıkla ifade edilebilir.

Bu aracı kullanmak için siteye giriş yaptıktan sonra Dosya Seç butonuna basılması gerekir. Sonrasında ise yüklenme ile birlikte dönüşüm de başlar. Son olarak dönüştürülen dosyayı site üzerinden görüntüler ve DOCX formatında indirebilirsiniz. Söz konusu site, dönüştürme konusunda ciddi anlamda başarılıdır. Herhangi bir kayma ve bozulma olmadan dosyaların önemli bir bölümünü başarılı şekilde Word formatına çevirmektedir.

(Siteyi incelemek için: https://www.adobe.com/tr/acrobat/online/pdf-to-word.html)

 

·  PDF Candy

PDF to Word dönüşümü yapabileceğiniz bir diğer etkili program olan PDF Candy, genel olarak diğer programlar ile aynı çalışma mantığına sahiptir. Kullanımı son derece kolaydır. Dönüşümü yapılacak dosyayı sürükle bırak yöntemi ya da Dosya Ekle butonunu kullanarak sisteme yükleyebilirsiniz. Sonrasında dönüştürme işlemi hızlı şekilde tamamlanır ve ilgili dosyayı indirmenize izin verilir. Ayrıca yüklenen dosyaları sunuculardan silinerek, veri gizliliği de sağlanmış olunur.

(Siteyi incelemek için: https://pdfcandy.com/tr/pdf-to-word.html)

İlginizi Çekebilir: En İyi 12 PDF Sayfa Düzenleme Programı (Ücretsiz & Online)

 

Dönüştürdüğünüz Word veya PDF Dosyalarının Çıktısını Almak İçin BuradanBastır

PDF to Word dönüştürücü ile yaptığınız dönüştürme işlemi sonrasında Word formatındaki dosyanızı dilediğiniz gibi hızlı bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Bu tür dosyaların bazen çıktısının alınarak kullanması da gerekebilir. Böyle durumlarda buradanbastir.com tarafından verilen yeni nesil baskı hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Online baskı merkezimizden hizmet almak için dosyanızı sitemize yüklemeniz ve çıktıda olmasını istediğiniz özellikleri seçerek siparişinizi oluşturabilirsiniz. Siparişleriniz hızlı bir şekilde hazırlanarak sizlere güvenli bir şekilde teslim edilir. Uygun fiyat avantajına sahip olan hizmetlerimizden yararlandığınızda, İstanbul içi siparişlerinizi ortalama 2 saatte, farklı illerden olan siparişlerinizi ise ortalama 48 saatte teslim alırsınız.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler